Master Class: crisiscommunicatie en het belang van sociale media


Een crisis, een kans?

Onmogelijk?

Toch niet!

Wij presenteren u de tools voor geslaagd crisiscommunicatiemanagement waardoor een crisis uiteindelijk een opportuniteit kan worden.

De manier waarop u zich op een crisis voorbereidt en waarop u de situatie beheert, is doorslaggevend voor het imago en de toekomst van uw bedrijf. De beschikbaarheid en de kennis van aangepaste middelen kunnen u door een crisis loodsen.

U wil weten welke zowel de beproefde als de allernieuwste middelen (o.a. blogs, wiki’s, sociale netwerken) zijn en hoe u ze moet introduceren in uw organisatie? Neem dan deel aan de Master Class crisiscommunicatie die Leads United organiseert op dinsdag 7 oktober 2008 in Groot-Bijgaarden.

Agenda
09.30u – 10.00u:  ontvangst en netwerking
10.00u – 12.30u:  voorbereiding – behandeling –opvolging van crisissen, sociale media
12.30u – 13.30u:  lunch
13.30u – 14.30u:  juridische en niet-juridische aspecten van communicatie tijdens herstructurering of sluiting
14.30u – 15.30u:   groepsoefening & presentatie
15.30u – 16.00u:   evaluatie

Vragen? Neem dan contact op met:

Leads United

Ingrid Vertongen

Mastboomstraat 8

2630 Aartselaar
T: +32 (0)3 466 01 88

E: ingrid.vertongen@leadsunited.com  

 

 

  

Over de organisatoren

Over Leads United 

Leads United is een communicatieadviesbureau actief in de Benelux, en met een duidelijk doel voor ogen: de merken, ideeën en activiteiten van onze klanten bij hun doelgroepen onder de aandacht brengen en houden. Leads United werd in 1993 opgericht en telt momenteel 21 medewerkers.

Onze kernactiviteiten zijn (nieuwe) mediarelaties, interne communicatie en crisiscommunicatie. Voor elk van deze disciplines ontwikkelde Leads United expertise op het vlak van nieuwe sociale media (blogging, RSS-feeds, wiki's, podcasts, videocasts,...) wat toelaat nieuwe instrumenten in te zetten in functie van de communicatiedoelstellingen van de klant.

Voor onze multinationale accounts maken wij gebruik van verscheidene PR-netwerken om de globale markten te bewerken met consistente boodschappen en gelokaliseerde programma's. Leads United is een volwaardig lid van ECCO, een wereldwijd netwerk van PR- en marketingcommunicatiebureaus die zowel in hun eigendomsstructuur als werking onafhankelijk zijn.

   .

 

 

Over Stibbe

 

Stibbe is een full-service zakenadvocatenkantoor dat bestaat uit een groep van 140 gespecialiseerde advocaten die in teamverband een gepersonaliseerde dienstverlening aanbiedt in zowel Belgische als internationale materies.

De kern van de praktijk van Stibbe wordt gevormd door de ondernemingsrechtelijke juridische dienstverlening aan cliënten. Het Brusselse kantoor biedt een volledige dienstverlening in alle rechtsgebieden die relevant zijn voor ondernemingen of overheidsinstellingen.


Tickets
Name Sales End Price
Participant   Ended €750



On the Web

Master Class : nieuwe media-relaties Tickets, Groot ...

... Master Class : nieuwe media ... en crisiscommunicatie. Voor elk van deze disciplines ontwikkelde Leads United expertise op het vlak van nieuwe sociale media ...

http://www.eventbrite.com/e/master-class-nieuwe-media-relaties-tickets-89938007

Master Class : interne communicatie &... Tickets, Groot ...

... interne communicatie en crisiscommunicatie. Voor elk van deze disciplines ... Master Class : interne ... expertise op het vlak van nieuwe sociale media ...

http://www.eventbrite.com/e/master-class-interne-communicatie-gedragsverandering-tickets-91243913

Sarah Moeremans | LinkedIn

... starting social media campaigns, ... een experimenteel onderzoek naar het belang van verbale en non-verbale crisiscommunicatie en hun samenhang. 2012;

http://www.linkedin.com/in/sarahmoeremans