Gratis workshop Promptus Cursusadministratie


Onder het motto; eerst zien, dan geloven, organiseert Promptus, in samenwerking met Be Ready for Change BV een aantal gratis workshops, speciaal voor ROC's.

Speciaal voor ROC's / Bedrijfsopleidingen

Be Ready for Change organiseert in samenwerking met Promptus een aantal gratis workshops, speciaal voor ROC's.

Als verantwoordelijke voor bedrijfsopleidingen / contractonderwijs bij een ROC heeft u te maken met zeer uiteenlopende vragen:

  • Hoe brengt u onderwijs en praktijk bij elkaar
  • Hoe werkt u goed samen met het regionale bedrijfsleven
  • Wat doet u met EVC, het ervaringscertificaat
  • Hoe gaat u om met een tekort aan inburgeringstrajecten
  • Zijn uw opleidingen eigenlijk wel rendabel

Als één van de weinigen binnen uw organisatie bent u daarnaast ook nog bezig met het realiseren van omzet en het beheersen van kosten. De enige manier waarop dit kan is door bijzonder bedrijfsmatig te werken.

Een goed en professioneel administratiesysteem is voor u onmisbaar. Bij voorkeur een systeem dat ingericht is op uw specifieke situatie. Een systeem dat cursisten kan registreren en uitnodigen, presentielijsten kan produceren, certificaten kan afdrukken en een planning kan bijhouden, ook indien u op locatie een cursus verzorgt.

Wellicht wilt u ook uw aanbod van opleidingen op internet plaatsen. Zou het dan ook niet handig zijn indien men de mogelijkheid had zich direct aan te melden via uw website? Achteraf wilt u natuurlijk per cursus of opleiding graag weten of die rendabel was. Bovendien wilt u zelf allerlei overzichten kunnen maken.

Een dergelijk systeem bestaat en u kunt nu gratis kennismaken met ‘Promptus’, hét cursus administratie systeem voor bedrijfsopleidingen.

In een workshop van een halve dag bespreken wij de werking van het systeem, speciaal voor ROC’s. U krijgt de kans om zelf met het systeem te werken en te ervaren hoe gebruikersvriendelijk het systeem is. Ook zullen we toelichten hoe een implementatietraject verloopt. Na deze workshop weet u dus direct of het systeem geschikt is voor uw organisatie. Een efficiënte tijdsbesteding.

Wij hopen van harte u binnenkort te mogen verwelkomen.


Tickets
Name Sales End Price
Gratis Ended FreeOn the Web

Gratis_Promptus_Workshops

Professionele Cursusadministratie . Be Ready for Change is officieel partner van Promptus in de Benelux. In samenwerking met Promptus organiseren wij een aantal ...

http://www.bereadyforchange.com/nieuws/Gratis_Promptus_Workshops.php

Gratis Workshop Promptus

Professionele Cursusadministratie . Be Ready for Change organiseert in samenwerking met Promptus een aantal gratis workshops dit najaar. Seciaal voor cursusbureaus of ...

http://www.bereadyforchange.com/nieuws/Promptus_Workshops.php

Promptus - Home - KEMPEZ

Met Promptus Cursusadministratie bespaart u tijd, houdt u overzicht, en verbetert u de dienstverlening aan uw cursisten. ... Onbeperkt gratis helpdesk

http://www.kempez.com/promptus-2/